Popüler Haberler

  • Gizem Biyografi

    Gizem Tuncer 1992 yılında Bodrum'da dünyaya gelmiştir. Usta Sanatçı Mahmut Tuncer’in kızıdır. Annesi ise Işıl Tuncer’dir.

    Sadri Alışık Tiyatrosu'nda Kerem Alışık'tan özel oyunculuk dersleri alan Gizem, oyunculuk eğitimini Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde Tiyatro bölümünü kazanarak tamamladı. Lise eğitimi sırasında Erol Sayan'dan nota, usül ve nazariyat dersleri de alan Gizem, aynı zamanda kendisinin de son öğrencisi oldu.

    Üniversitede Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Türk Musikisi Bölümü'nü kazanan Gizem; Alaeddin Yavaşça ve Yücel Paşmakçı gibi Türk müziğinin saygın isimleri ile birlikte çalışma şansı yakaladı. İlk sahne deneyimini babası Mahmut Tuncer'le yaşayan Gizem, 6 sene boyunca Mahmut Tuncer'e sahnede eşlik etti.

     

    Devamı..
  • Sezen Aksu Biyografi

    13 Temmuz 1954 Denizli'de doğmuştur.

    Fatma Sezen Yıldırım bilinen sahne adıyla Sezen Aksu, Türk şarkıcı, söz yazarı ve besteci.

    Çıkış yaptığı 1970'lerin ortalarından itibaren şarkılarıyla bir ikon hâline gelerek Türk pop müziğine yön verdi. Şarkıcılığının yanı sıra yazıp bestelediği şarkıları başkalarına vermesi sayesinde söz yazarı ve besteci kimliğiyle de sık sık ön plana çıktı. Kendisine geri vokallik yapan birçok kişiyi destekleyerek bu kişilerin albümlerinin yapımcılığını üstlendi. Bu sayede 1990'lar boyunca ve 2000'lerin başında çeşitli isimlerin tanınmasına yardımcı oldu ve bu isimleri etkiledi. Medyada Minik Serçe unvanıyla sıkça anılan Aksu, Selanik'ten mübadele ile Türkiye'ye gelen bir anne ile Rizeli bir babanın kızı olarak Sarayköy, Denizli'de doğdu.

     

    Devamı..
  • Zehra Biyografi

    Zehra Gülüç 6 Kasım 1998'de Mersin'de doğmuş, Türk pop şarkıcısıdır. Kırklareli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümünden mezun olmuştur.
    Seslendirmiş olduğu "Cennetten Çiçek" adlı şarkı ile tanınmaya başladı. 16 yaşında iken arkadaşlarının desteği ve keşfettiği sesinin güzelliği ile bir YouTube kanalı açmıştır. Açmış olduğu YouTube kanalına yüklediği Cennetten Çiçek cover'ını Ece Erken, Gülben Ergen ve Mustafa Sandal gibi birçok ünlü isim paylaşmıştır.

     

     

    Devamı..
  • Sır Gibi Sakladığı Nişan Fotoğraflarını Sahneye Yansıttı

    Sır Gibi Sakladığı Nişan Fotoğraflarını Sahneye Yansıttı

    Mehmet Dinçerler ile evlilik hazırlığı yapan Hadise, sır gibi sakladığı nişan fotoğraflarını konserinde ekrana yansıttı.

     

    SÖZLEŞME İMZALATMIŞTI

     

    Hadise ve sevgilisi Mehmet Dinçerler bir süre önce evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı. Nişan töreninden görüntü sızmaması için çalışanlara gizlilik sözleşmesi imzalatan ünlü şarkıcı, önceki akşam İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu’nda verdiği konserde hem sevenlerine hem de nişanlısına bir sürpriz yaptı.

    22-03/28/screenshodsfdsfsdft-1648449155.png

     

    NİŞANLISI İÇİN SÖYLEDİ

     

    Sahneye getirilen tabureye oturan Hadise, Mehmet Dinçerler için Sam Smith’in “Lay Me Down” şarkısını seslendirdi. Konser alanında romantizm rüzgârları eserken, dev ekrana ünlü çiftin nişanından kareler yansıtıldı. Hadise’nin bu sürprizi dinleyicilerini de heyecanlandırdı ve alkış topladı.

     

    Devamı..
  • Murat Boz - Biyografi

    Murat Boz (7 Mart 1980, EreğliZonguldak), Türk şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncu. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Karadeniz EreğliZonguldak'ta tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999'da İstanbul Bilgi Üniversitesini kazandı, bu okulu bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesinde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere birçok şarkıcıya vokalistlik yaptı.

    Devamı..

Son Haberler

Popüler

  • Zeynep Bastık Biyografi
    Zeynep Bastık Biyografi
    1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Zeynep Bastık, bir zamanlar Murat Dalkılıç'ın vokalistliğini yaptıktan sonra...
  • Sinan Özen Biyografi
    Sinan Özen Biyografi
    1 Mart 1964 yılında Rize, Çayeli'de dünyaya geldi. Babasının işi dolasıyla çocukluğunun bir kısmı İzmit'de...
  • Gökçe Biyografi
    Gökçe Biyografi
    9 Eylül 1979 tarihinde İstanbul’da doğan Gökçe Dinçer Türkiye’nin en iyi...
  • Soner Arıca Biyografi
    Soner Arıca Biyografi
    Manken, müzisyen, pop müzik şarkıcısı; tiyatro, reklam, sinema ve dizi film oyuncusu, oyun yazarı, müzik...
  • Zeynep Bastık'tan
    Zeynep Bastık'tan "Ara"!
    Türk pop müziğinin başarılı ismi Zeynep Bastık yeni şarkısı 'Ara'yla müzikseverlerle bir kez daha buluştu....