Son Haberler

  • İstanbul'da Yıldız Tilbe Rüzgarı

    Yıldız Tilbe, Kral FM medya sponsorluğunda ve Kerki Solfej organizasyonuyla Ülker Sports Arena'da konser verdi. Geceye 'Delikanlım' şarkısıyla başlayan Tilbe, sevenleriyle dillerden düşmeyen şarkılarını hep bir ağızdan seslendirdi.

    Yıldız Tilbeden hayranlarına balkon uyarısı

    Konserinin son bölümünde seslendirdiği şarkılarla ritmi yükseltip, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nu ayağa kaldıran Tilbe, yaklaşık iki saat süren sahnesini alkışlar eşliğinde noktaladı.

     

    Devamı..
  • Emir Can İğrek - Biyografi

    Emir Can İğrek, 2 Nisan 1993 Tekirdağ Çerkezköy doğumlu Türk müzisyen ve söz yazarıdır.

     

    Müziğe doğduğu şehirde küçük sahne grupları kurarak başladı. En yüksek çıkışını 2019'da Nalan adlı şarkısıyla yakaladı. Nalan isimli parçası Youtube'da 73 milyon izlenme aldı. 2020 PowerTürk Müzik Ödülleri'nde "Yılın En Güçlü Çıkış Yapan Şarkıcısı" ödülüne layık görüldü. Funda Arar ve Ferhat Göçer gibi ünlü sanatçılara beste verdi. Emir Can İğrek, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde öğrenim görmektedir.

    Son olarak 24 Temmuz Cuma günü çıkardığı "Saman Sarısı" şarkısıyla trendlere girdi ve şarkısı binlerce kişi tarafından beğeni aldı.

    Emir Can İğrek doğum tarihi : 2 Nisan 1993

    Emir Can İğrek kaç yaşında : 27 yaşında

    Emir Can İğrek mesleği ne : Müzisyen, söz yazarı

    Emir Can İğrek aslen nereli : Tekirdağ

    Emir Can İğrek burcu ne : Koç

    Emir Can İğrek boy-kilo : 1,83 m - 80 kg

    "Gönül Davası" (2017)

    "Aç Bağrını" (2018)

    "Defoluyorum" (2019)

    "Gömleğimin Cebi" (2019)

    "Dönsen Bile" (2019)

    "Nevale" (2019)

    "Nalan" (2019)

    "Silahım Yok" (2019)

    "Sapa" (2020)

    "Meydan" (2020)

    "Darbe" (feat. Patron) (2020)

    Ağır Roman (2018) [Albüm]

    2019 Yılında En Güçlü Çıkış Yapan Şarkıcı (PowerTürk Müzik Ödüllerİ)

    2019 Yılında En Beğenilen Erkek Şarkıcı (Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödülleri)

    Devamı..
  • İkilem - Biyografi

    İkilem isimli müzik grubu Serhat Karan ve Uğur Ateş isimli iki arkadaşın kurduğu bir grup. “Bir Sebebi Var” isimli şarkıları ile listelere girerek çıkış yapmayı başaran grup 2015 yılında ilk bestelerin yapmaya başlayarak grup kurmanın ilk adımını atarak ilk şarkılarının temelleri atılmaya başladı. Kendilerine ait olan şarkılarını ilk kez “İkilem” ismiyle, 2019 senesinde yayımladılar. “Nokta” adlı besteleriyle Hollywood Music In Media ödüllerinde birinci olarak isimlerini dünyaya duyurmayı başardılar.

    Verdikleri bir röportajlarında “Konservatuvar yıllarından içinde bulunduğumuz bugünlere kadar bize, “yapamazsın, başaramazsın, o işler öyle olmuyor” hatta bir adım daha ileri giderek “siz bu işleri bırakın” diyen insanlar da oldu. Bu işleri yapmak isteyen başka arkadaşlarımız da benzer durumlarla karşılaşabilirler. Onlara tavsiyemiz asla vazgeçmemeleridir” şeklinde açıklamada bulunmuşlar.

    Devamı..
  • Zakkum Biyografi

    Zakkum Kimdir?

    Cem Senyücel, Yusuf Demirkol ve Eren Parlakgümüş tarafından kurulan gruba 2003 yılında Emre Yılmaztürk dahil olmuştur.Glam, brit-pop rock tarzında kurulan grup, 2004 yılına gelindiğinde Placebo, Radiohead, Morrissey, The Smiths, The Cure, Smashing Pumpkins, Suede gibi gruplardan yaptıkları cover parçaların yanında kendi eserlerini de seslendirmeye başlamıştır.2005 yılında İstanbul'da da sahne almaya başlayan grup bu sayede ününü arttırmıştır ve albüm çalışmalarına başladığı dönemde Zakkum ismini kullanmaya başlamıştır.Ocak 2007'de ilk albümleri "Zehr-i Zakkum", 2011'de "13" ve 2012'de "Ben Böyle Değildim" albümleri piyasaya çıkmıştır.

     

    Devamı..
  • Mustafa Ceceli Biyografi

    Mustafa Ceceli Kimdir ?

    Mustafa Ceceli (d. 2 Kasım 1980, Ankara), Türk şarkıcı, aranjör, albüm yapımcısı.

    Mustafa Ceceli'nin müziğe olan ilgisi ailesi tarafından çok küçük yaşlarında farkedildi.

    6 yaşında piyano ile tanışan Ceceli’ye, almış olduğu 2 yıllık piyano eğitimi sonrası öğretmeni konservatuvar eğitimi almasını önerdi.

    8 yaşında TRT'de yayınlanan Köy Doktoru adlı bir dizide 13 bölüm rol aldı.

    Daha sonra da UNICEF için hazırlanan "Can Suyu" adlı bir filmde oynadı. Lise yıllarında amatör olarak düzenlemeler yapmaya başladı.

    Üniversite sınavında Ankara Üniversitesi Veteriner Hekimliği bölümünü kazanan Mustafa Ceceli aynı dönemde arkadaşlarının kurmuş olduğu bir grupta klavye çalmaya başladı, bir taraftan da albüm yapmak isteyen sanatçılara demo kayıtlar hazırladı.

    Fakültenin 3. yılında tekrar üniversite sınavına girerek Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nü kazandı ve Ankara’daki müzik hayatını noktalayarak İstanbul’a geldi.

    Ceceli, müzik hayatına 2003 yılında başlamasının ardından yapmış olduğu müzik düzenlemeleri büyük beğeni toplamıştır. 2007 yılında Enbe Orkestrası'nın albümünde konuk sanatçı olarak Sezen Aksu'nun Unutamam şarkısını seslendirdi.

    2008 yılında Ceceli "Limon Çiçekleri" isimli ilk single çalışmasıyla dinleyiciyle buluştu. Kasım 2009'da kendi adını taşıyan "Mustafa Ceceli" albümünü yayımladı ve albüm MÜ-YAP'tan altın plak ödülü aldı.

    Bununla birlikte birçok müzik platformlarda ödüllerle dönmüştür. Sanatçı kendi albüm çalışmalarının yanı sıra aranjörlük işine de devam etmektedir.

    Devamı..

Son Haberler

Popüler

  • Zeynep Bastık Biyografi
    Zeynep Bastık Biyografi
    1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Zeynep Bastık, bir zamanlar Murat Dalkılıç'ın vokalistliğini yaptıktan sonra...
  • İkilem - Biyografi
    İkilem - Biyografi
    İkilem isimli müzik grubu Serhat Karan ve Uğur Ateş isimli iki arkadaşın kurduğu bir grup. “Bir Sebebi Var”...
  • Zeynep Bastık'tan
    Zeynep Bastık'tan "Ara"!
    Türk pop müziğinin başarılı ismi Zeynep Bastık yeni şarkısı 'Ara'yla müzikseverlerle bir kez daha buluştu....
  • Sinan Özen Biyografi
    Sinan Özen Biyografi
    1 Mart 1964 yılında Rize, Çayeli'de dünyaya geldi. Babasının işi dolasıyla çocukluğunun bir kısmı İzmit'de...
  • Gökçe Biyografi
    Gökçe Biyografi
    9 Eylül 1979 tarihinde İstanbul’da doğan Gökçe Dinçer Türkiye’nin en iyi...